bestuursvergadering 

Vindt u uw energierekening al een tijdje aan de hoge kant en heeft u geen idee hoe dit komt? Weet u wat er allemaal op uw energierekening staat en hoe u dit moet lezen, of heeft u toch wat moeite met het ontcijferen van al die bedragen?

De energiecoaches van Wonen Limburg kunnen u hier een handje bij helpen. Zij informeren u graag over de mogelijkheden om geld en/of energie te besparen. En dat kost u helemaal niets!

Zelf energie besparen

Wonen Limburg beschikt over een aantal energiecoaches. Dit zijn medewerkers met vaak een technische achtergrond en veel kennis over energie. Zij kunnen door middel van een huisbezoek huurders adviseren en ondersteunen bij het verlagen van de energiekosten. Het ter plekke meten van het energieverbruik van apparatuur geeft vaak een verrassend inzicht. Meestal betreffen het namelijk energiekosten waar u zelf invloed op kunt uitoefenen. Ook geven de energiecoaches u uitleg over hoe u het beste kunt ventileren en over hoe u de thermostaat en eventuele andere installaties optimaal kunt gebruiken.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de energiecoaches van Wonen Limburg, of wilt u meteen een afspraak maken voor een huisbezoek?

Neem dan contact op met Wonen Limburg via het Woon Advies Team op telefoonnummer 088 - 385 0800

of via een email aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bron: Wonen Limburg

Naar boven