geen_afbeelding

In de voorbije periode hebben een 15-tal, voornamelijk oudere huurders van het complex Laurentiuskwartier, in een tweetal sessies deelgenomen aan een training in de omgang met de iPad.

Enthousiast

De sessies werden met groot enthousiasme trouw bezocht en er werden al afspraken gemaakt om zelf een iPad of desnoods een ander merk tablet aan te schaffen. Iedereen in onze samenleving wordt in toenemende mate afhankelijk van het internet. Steeds meer instellingen zoals gemeenten laten aanvragen verlopen via de digitale snelweg. Een zekere mate van digitale vaardigheden helpt om zelfstandig te kunnen blijven functioneren. Bovendien maakt het gebruik van de iPad het mogelijk om meer en gemakkelijker te kunnen communiceren met de (klein)kinderen. Kortom een doorslaand succes!

Certificaat

Na afloop ontvingen alle deelnemers een certificaat dat ze de training met goed gevolg doorlopen hadden.

Bedankt

Dit project werd gefaciliteerd door Wonen Limburg en de deelnemers willen via deze weg niet alleen hun dank uitspreken naar Wonen Limburg, maar ook naar de HBV, de huurdersbelangenvereiniging Maas en Roer, voor het beschikbaar stellen van hun kantoorruimte, de WiFi en de koffie.

Naar boven