geen_afbeelding 

Het Huurdersfestival is het jaarlijks evenement van de Woonbond voor hurend Nederland en partners in de volkshuisvesting. Het festival is bedoeld voor huurdersorganisaties, bewoners(commissies) en individuele huurders uit zowel de sociale- als de commerciele sector.

ZATERDAG 2 NOVEMBER in de Rijtuigenloods in Amersfoort

Programma van de Woonbond

We richten onze pijlen voornamelijk op de uitkomsten van Prinsjesdag en behandelen de voortgang van het Plan van de Volkshuisvesting. We kijken terug op een werkbezoek van de minister, er is cabaret en theater van Wijk de Wereld!

Bezoekers kunnen daarnaast terecht op het bewonersplein en in de Sport & Spel kantine. Ook zijn er huiskamergesprekkenvoor bewoners met experts, praktische workshops over thema's uit de buurt en er zijn inhoudelijke sessies voor de doorgewinterde actieve huurder.

Tijden

09:30-10:30 uur: Ontvangst

10:30-12:00 uur: Welkomstprogramma

12:00-13:00 uur: Lunch en markt

13:00-14:45 uur: Workshops

15:00-16:00 uur: Theater: Wijk de Wereld

16:30-17:30 uur: Borrel

Plan van de Volkshuisvesting

Op het huurdersfestival is er natuurlijk aandacht voor de Plan van de Volkshuisvesting. Samen met de achterban en bondgenoten werkt de Woonbond aan een integraal plan voor de woningmarkt. Een plan waarbij de idealen van de volkshuisvesting weer centraal staan. Over diverse thema's uit het plan gaan we in gesprek. Eind 2019 verschijnt de definitieve publicatie.

Samen met de bus naar Amersfoort

Speciaal voor bezoekers uit Limburg en Oost-Brabant is er kosteloos een busdienst die op enkele plaatsen in uw regio stopt. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact op met de Woonbond in uw regio:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij informeren u over de route en de mogelijkheden. Tickets zijn verkrijgbaar via de festivalwebsite.

Per deelnemer bedraagt de entreeprijs 25 euro, inclusief hapjes en drankjes.

 

Bron: Woonbond

Naar boven